Camping Noord-Holland

Er zijn natuurlijk talloze campings in Noord-Holland. Waar kies je dan voor? Denk eens aan Strand49. Een camping voor het hele gezin (ja, zelfs voor de hond), waarbij rust, ruimte, privacy en hygiëne hoog in het vaandel staat. Bovendien ben je op slechts een paar minuten afstand van het strand. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie?

Hele familie

Deze camping in Noord-Holland is een echte familiecamping. Het hele gezin is welkom en de camping is geheel hond vriendelijk. Ook in de buurt van de camping is de hond van harte welkom. Zelfs op het strand mag de hond het hele jaar door komen. Tijdens het hoogseizoen overdag aangelijnd en ’s avonds mag de hond los. Buiten het hoogseizoen mag de hond de hele dag lekker losrennen over het strand en door de duinen. Ook bij de strandtenten op het strand wordt rekening gehouden met de viervoeters en wordt gerust een bakje water voor ze neergezet.

Noord-Holland

Noord-Holland is natuurlijk een prachtige provincie met heel veel campings. In het Noorden van Noord-Holland vind je er helemaal veel. Langs de kust of in een van de vele dorpjes. Deze camping in Noord-Holland is uniek in ruimte, privacy en hygiëne. Bovendien ben je binnen no-time op het strand, in een van de vele dorpjes om de camping heen en ook speeltuinen en activiteiten voor kinderen liggen op fiets- of loopafstand. Een fervent wandelaar of fietser? Rondom de camping vind je veel wandel- en fietspaden. Er is dus echt voor iedereen wat te doen. Bovendien is tijdens het hoogseizoen het campingwinkeltje dagelijks geopend en kun je daar terecht voor verse broodjes. Heerlijk! Echt vakantie.

Benieuwd naar deze camping? Check de website voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven.