Circle of Gentlemen overhemden

Het merk Circle of Gentlemen is een merk dat niet nog niet zolang bestaat. Toch heeft dit jonge Nederlandse merk in korte tijd de markt veroverd. Dankzij trendy ontwerp en het gebruik van de beste materialen (natuurlijk van de hoogste kwaliteit) is het merk in een hele korte tijd heel bekend geworden internationaal. Het merk maakt gebruik van wevingen van de allerhoogste kwaliteit. Deze worden ingekocht bij Tessitura Monti: een vooraanstaande Italiaanse weverij. In combinatie met het uitzonderlijke oog voor detail bij Circle of Gentlemen krijg je een uniek ontwerp.

Design uit de lage landen

Het merk kies voor het beste katoen gewoven in Italië. Dit vullen ze aan met eigen details. Neem bijvoorbeeld de overhemdboord. Deze is zeer stevig en uitzonderlijk strak. Dit levert een moderne formele look op die een scherpe uitstraling heeft. Unieke overhemden.

De naam Circle of Gentlemen

Wist je dat de naam Circle of Gentlemen vaak op een verkeerde manier geschreven wordt? Veel voorkomende spelfouten zijn ‘Circle of Gentleman’, ‘Cirkle of Gentleman’, Cirkle of Gentlemen’. Gelukkig heeft google tegenwoordig een auto-correct.

Wat verkoopt het merk allemaal

Bij Circle of Gentlemen vind je truien, jassen, kostuums en broeken. Allemaal in de vertrouwde kwaliteit zoals bij de overhemden. Het merk wil als het ware een echte cirkel zijn rondom de echte heer. Dit door traditionele kleding te steken in een nieuw jasje.

Het succesverhaal van Circle of Gentlemen

Het merk is in 2006 opgericht en in de kortst mogelijke tijd doorgegroeid naar een merk van internationale bekendheid. Twee vrienden zijn ooit de productie van deze overhemden begonnen. Karakteristiek aan de overhemden was de hoge Italiaanse boord. De bedrukking was simplistisch, maar ruim aanwezig. Of zoals we citeren: “Vooral de typerende hoge Italiaanse boord (met vaak vele extra knopen op drie knoopskragen) maakte de Circle of Gentlemen overhemden een opvallende nieuwkomer in de internationale modewereld. Circle of Gentlemen ontwerpers lijken het overhemd zoals we dat al decennialang kenden te hebben willen vernieuwen.”

 

Waar koop ik de collectie van Circle of Gentlemen

De modieuze en herkenbare overhemden van Circle of Gentlemen koop je eenvoudig online bij de specialist in overhemden. Stijlvolle business overhemden en shirts die volledig bedekt zijn met opvallende prints, naast iets klassiekere ruitdesigns en luxueus aanvoelende effen kleuren. Vanuit Nederland of België kan je hier je favoriete Circle of Gentlemen shirt bestellen.