Ontdek Amsterdam en omstreken met een huurauto

Ben je voor een aantal dagen voor het werk in Nederland? Of ben je als expat weer een weekje om familie en vrienden te bezoeken in Nederland? Het huren van een auto is dan ideaal als je meerdere plaatsen in Nederland wilt bezoeken. Dit wil je natuurlijk makkelijk mogelijk geregeld hebben: aankomen op de aankomsthal op Schiphol, gevonden worden door een servicemedewerker met de sleutel en meteen weg rijden bij autoverhuur Schiphol! Voor het huren van een auto via een Engelstalige website is er ook de care hire amsterdam airport. Dit zijn onze tips voor een ontdekkingsreis van Amsterdam en omstreken.

Bezoek de Adam Lookout toren

Mogelijk ben je al een tijdje niet naar Nederland geweest, een aantal dingen zijn wel veranderd de afgelopen jaren. Zo zijn er een aantal nieuwe attracties bij gekomen in Nederland, die stiekem, toch wel het bezoeken waard zijn. De Adam Lookout-toren is daar 1 van. Bovenaan de toren in Amsterdam Noord kun je genieten van het uitzicht onder het genot van een diner en een wijntje, of deze schommelend meemaken.

Ervaar This Is Holland

Heb je (klant)relaties meegenomen naar Nederland die nog in een korte periode Nederland willen ontdekken? De attractie This Is Holland is een must do beleving met speciale effecten zoals wind, mist en geuren. In deze toeristische attractie ervaar je Holland in een unieke vliegervaring die je rakelings meeneemt langs de must-see’s van Nederland.

Het oplossen van mysteries in een escaperoom

Helemaal hip en trending zijn de opkomende escaperooms in Amsterdam. Niet alleen wordt er hierin veel nagedacht, de escaperooms zitten vol met mysterie, spanning en uitdaging. De meest populaire escape rooms zijn Sherlock in de mysterieuze kelder van de Beurs van Berlage, Escape Through Time van Boom Chicago afgespeeld in de Tweede Wereldoorlog en Zombie Escape is voor de echte zombie/The Walking Dead fans. Er zijn ook escaperooms voor kinderen, denk hier bij aan een Kids Escape Room.