Vloeren in Amsterdam

Net als in vele plaatsen vindt u in onze prachtige hoofdstad ook diverse bedrijven die innoverend bezig zijn, zo ook op het gebied van interieur. In dit artikelen lichten e een bedrijf uit waar u terecht kunt om een gegoten vloer aan te leggen. Deze stijlvolle gietvloeren zijn eenvoudig te bekijken in Amsterdam. Bezoek de showroom en laat u verassen door de vele mogelijkheden. Hier vindt u van alle varianten een goed voorbeeld. Ook kunt u eventuele vragen direct stellen aan een echte gietvloer specialist.

Stijlvol woonbeton

Een stijlvolle vloer aanbrengen was nog nooit zo eenvoudig. Met de nieuwe gietvloer varianten kunt u namelijk zelf bepalen wat de uitstraling van uw vloer is. Zo kunt u kiezen voor een mono gietvloer, met een enkele kleur. Ook kunt u kiezen voor meerdere kleuren of een geheel eigen afbeelding in de vloer verwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos met woonbeton. Voor een winkel is het bijvoorbeeld leuk om het logo in de vloer te laten verwerken. Dit heeft ook functionele toepassingen, in een parkeergarage bijvoorbeeld.

Ook bedrijfsvloeren

Naast stijlvol woonbeton vindt u in de showroom van Gietvloer Amsterdam ook voorbeelden van kwalitatieve bedrijfsvloeren. Gietvloeren en epoxy coating is al langer bekend in de industrie. Door de stevigheid van deze vloeren kunt u de vloer zonder probleem belasten met zware voertuigen of machines.

Super veel voordeel

Naast de mogelijkheden die u heeft om de vloer naar eigen hand te zetten, heeft het aanbrengen van een gietvloer nog meer voordelen. Zo hoeft u de komende jaren niet veel meer te doen. Een gietvloer blijft super lang in een goede staat. Ook het onderhoud is gerust een eenvoudige klus te noemen.

Bezoek de gietvloer showroom als u meer wil weten, hier vindt u een ervaren expert die u alles kan vertellen over de voordelen van een gietvloer.