Vrije Tijd Tips

 

Rondfietsen op de mooiste bakfiets

Het zal niemand ontgaan zijn dat het fietsen op een bakfiets steeds populairder wordt. De Urban Arrow is hierbij toch echt wel de mooiste variant op de weg. Klik op de link voor meer informatie over deze bakfiets.

Kapper of hairstylist

Zoek je een goede kapper in Amsterdam? Kapper Day and Night Hairdressers is een luxe kapsalon waar je haren op ontspannen wijze geknipt en gestyled worden.

Lekkerste koffie: in Den Haag!

Bij Capriole Café, Den Haag vind je de lekkerste koffie van Nederland. In de koffiebranderij op locatie wordt de koffie vers gebrand, wat je ook direct bij je eerste slok zult proeven. Wil je een dagje of weekendje naar Den Haag? Vergeet dan ook niet deze verborgen parel te bezoeken.

Ontdek Friesland

Ga je het liefst lekker varen of andere watersportactiviteiten doen? Bungalowpark Het Bosmeer is gelegen in Friesland, de provincie voor al je watersport activiteiten. Ga voor een comfortabele overnachting naar dit bungalowpark.

Ga erop uit naar Noorwegen

Verbreed je horizon en ga eens kamperen in Noorwegen. Er is geen betere vrijetijdsbesteding dan te wandelen of fietsen door de prachtige natuur in Noorwegen.

Feesten voordat je gaat trouwen

Als een vriend gaat trouwen, dan kan dat natuurlijk niet zonder eerst het ultieme vrijgezellenfeest voor hem te organiseren. Kies de activiteit die past bij de vrijgezel en boek deze online.

Workshop burlesque

Een workshop burlesque is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest. Je leert op een vrouwelijke en vermakelijke manier te dansen.

Ontdek Restaurant Green Leaf

Restaurant Green Leaf in Apeldoorn schotelt je de lekkerste Aziatische gerechten voor.

Antwerpen

Ben je op zoek naar een stripper in Antwerpen (BE) ? Dan kun je deze boeken via Showtime Agency.

Beauty in Voorschoten

In Voorschoten (vlakbij Den Haag), vind je A Verde Salon & Spa, hier kun je heerlijk relaxen tijdens een schoonheidsbehandeling en ook direct je haar laten knippen door een styliste.