Een volmaakte dag met Amsterdam Boat Events

De Amsterdamse grachten zijn hét boegbeeld van de stad. De gegraven waterwegen speelde vroeger met name een belangrijke rol bij de waterbeheersing van de stad, het transport en de verdediging tegen vijandige legers. Vandaag de dag worden de grachten met name gebruikt voor toeristische doeleinde, zoals het rondvaren van toeristen. Maar naast tal van toeristische rondvaartboten, liggen er ook drie speciale boten in de Amsterdamse grachten. Deze luxe salonboot, Groninger Bolpraam en een klassieke Tjalk vertegenwoordigen samen de vloot van de rondvaartboten van Amsterdam Boat Events.

Hoe vier ik een uniek feestje in Amsterdam?

Van een zakelijke borrel, tot een intiem verjaardagsfeestje en van trouwerij tot bedrijfsuitjes, er worden tal van feestjes georganiseerd op de speciale boten. Op een zakelijke vaartocht kunt u op een gemakkelijke manier uw nieuwe collega’s en relaties ontmoeten of een vergadering inplannen. Zo wordt u hartelijk ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Er kan een passende lunch worden verzorgt, maar u kunt na de vergadering ook de dag afsluiten met een borrel. Gaat u trouwen? Dan is het mogelijk om uw partner op het water tijdens een plechtigheid het ja-woord te geven. Na het officiële onderdeel van de trouwerij kan er feest worden gevierd. Zo kan er een dj, of zelfs een band op de boot op komen treden, terwijl u samen met uw vrienden en familie geniet van een borrel of een luxe diner.

Wat zijn de mogelijkheden bij Amsterdam Boat Events?

Met een volledige bar en keuken aan boord van de boten is het mogelijk om een compleet verzorgd feestje te organiseren. U kunt met uw bedrijf een vergadering combineren met een ontbijtje, een lunch organiseren met uw nieuwe zakelijke relatie, een borrel of barbecue organiseren tijdens uw bedrijfsuitje, genieten van een uitgebreid buffet tijdens uw verjaardag of een luxe 3- of 4-gangendiner om uw trouwerij te vieren.

Je kan bij Amsterdam Boat Events kennis maken met verschillende culinaire uitstapjes. Een kleine greep van alle mogelijkheden tijdens een borrel of een barbecue zijn bijvoorbeeld:

  • Borrel met amusehapjes

–          Canapé met eend en mango.

–          Flensje met tomaat en basilicum.

–          Canapé kalfsvlees met groene mosterd.

–          Roggebrood met rilette van zalm.

–          Aardappeltje met olijventapenade.

 

  • Hollandse barbecue

–          Spiesje van gemarineerde kippendijen.

–          Entrecote met rozemarijn en knoflook.

–          Chipolata worstje, zalm in folie.

–          Vegetarische groentepakketjes.

–          Hollandse vergeten groentesalade.

–          Aardappelsalade met bieslook.

–          Zigeuner-, curry-, saté- en knoflooksaus.

–          Diverse soorten landbrood met pesto en olijventapenade.

–          Vers fruit.

Hoe ziet een dag met Amsterdam Boat Events eruit?

Fijn aan de het concept van Amsterdam Boat Events is, is dat zij zich volledig aan alle wensen aan kunnen passen. De boot kan in een speciaal themajasje worden gestoken, je kunt opstappen op tal van plekken in Amsterdam en je kunt jezelf en je gezelschap laten vervoeren van punt A naar B, van B naar C en van C naar D. Je zit dus niet vast aan één vaste locatie en hoef je niet per se de hele dag op de boot door te brengen. Wat bijvoorbeeld mogelijk is, is een tour door Amsterdam, waarbij de boot als vervoer dient, maar ook handig is voor tussentijdje hapjes en drankjes.

Zo kun je bijvoorbeeld bij het Amsterdam Centraal Station opstappen. Terwijl jij en je familie lekker aan het lunchen zijn, word je naar het Anne Frank Huis gevaren. Eenmaal aangekomen kun je het Anne Frank Huis bezoeken. Later in de middag kun je gemakkelijk weer opstappen om de middag af te sluiten met een gezellige borrel, barbecue of diner. Wil je liever niet aan boord eten, dan kun je er voor kiezen om in een restaurant te eten. Wil je toch de avond feestelijk afsluiten, dan wordt er gewoon een feestje op de boot georganiseerd? Kijk voor een compleet overzicht van alle opstapplekken in en rondom Amsterdam op www.amsterdamboatevents.nl/opstapplekken.

Meer weten over Amsterdam Boat Events?

Wil jij graag een boot huren, een tour door Amsterdam doen en genieten van een passend culinair arrangement, dan kun je op de website www.amsterdamboatevents.nl terecht voor meer informatie, of kun je telefonisch contact opnemen met 020-4194141.