Sportief personeelsuitje in Amsterdam

Bestaat jouw team uit sportieve collega’s die wel van een uitdaging houden? Met een sportief personeelsuitje daag je het personeel uit met teambuilding activiteiten die uithoudingsvermogen, sportiviteit en samenwerking vergen. Waarschijnlijk bestaat ook jouw team uit twee soortenmensen, namelijk collega’s die naar verdieping één al de lift pakken en mensen die niet schromen om naar de bovenste verdieping een sprintje te trekken op de trap! De sport- en spelactiviteiten stellen we af op het voor jullie gewenste niveau, we zullen beloven dat het een goede mix wordt tussen sportiviteit, ontspanning en gezelligheid.De activiteiten worden altijd uitgevoerd onder begeleiding van gecertificeerde trainers en begeleiders. Veiligheid staat voorop bij Uitjesbureau Amsterdam!

Activiteiten sportief uitje

De dag is geheel naar jullie eigen wens samen te stellen. Er zijn verschillende activiteiten waar je uit kunt kiezen. Wij bieden diverse leuke, uitdagende en sportieve activiteiten zoals sterrenslag, een voetbaltoernooi, een voetvolleytoernooi en zeskamp. Naast de competitie-spellen hebben we natuurlijk ook een aantal vaste elementen beschikbaar waar jullie uit kunnen kiezen zoals: 

  • Springzakken  
  • Beachvoetbal  
  • Beachvolleybal  
  • Wereldballen  
  • Bouncehockey
  • American Football  
  • Waterrace  
  • Slackline  
  • Touwtrekken

Locaties in Amsterdam

Als je een sportieve activiteit organiseert wil je natuurlijk veel ruimte hebben en het liefst een zachte ondergrond zoals gras of zand. Leuke locaties om sportieve personeelsuitjes te organiseren zijn bijvoorbeeld het Rembrandtpark of Erasmuspark. Deze parken zijn net buiten het centrum en zijn dus wat minder druk dan bijvoorbeeld het Vondelpark. Door de bomen kun je in de zomer wat meer de schaduw opzoeken! Spreekt het strand je meer aan? Het is ook mogelijk om je personeelsuitje te organiseren op het strand van Zandvoort of Bloemendaal! Ideaal met mooi weer en misschien kunnen jullie achteraf nog een duik nemen om het zweet van je af te spoelen.

Personeelsuitje uitbreiden?

Ben je de hele dag druk met elkaar bezig geweest tijdens de sportieve activiteiten? Sluit af met een heerlijke barbecue op het strand of in het park. Wij zorgen ervoor dat er een professionele grill master een heerlijk diner voor jullie verzorgd, waarbij ook rekening wordt gehouden met allergieënen dieetwensen! Willen jullie liever binnen dineren in een gezellige strandtent of ergens in het centrum van Amsterdam? Wij werken samen met verschillende horecalocaties die een heerlijk driegangendiner kunnen verzorgen. Naast een diner is het ook mogelijk om het personeelsuitje Amsterdam op andere manieren uit te breiden, zoals met bijvoorbeeld een vergadering, flesjes water tijdens de spellen of een dinerspel. Deze sportieve activiteiten zijn ook te boeken voor studenten van het MBO of HBO of leerlingen van een middelbare school tijdens een introductieweek!


Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.