Samenwerkingen

Studentist

Studentist is een tandheelkundige praktijk met drie vestigingen in de drie bekende studentensteden van Nederland: Amsterdam, Utrecht en Groningen. De praktijk van Studentist in Amsterdam bevindt zich in een klassiek pand, maar is hypermodern. De behandelkamers zijn van alle nieuwe technieken voorzien, zodat alle reguliere behandelingen uitgevoerd kunnen worden. Lees meer over Studentist Amsterdam.

Anti-Aging Clinic Amsterdam
De Anti-Aging Clinic in Amsterdam is een cosmetisch kliniek met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van botox en andere cosmetische ingrepen. De praktijk werkt met een team specialisten, waaronder cosmetisch arts Tom van Eijk. Heeft u interesse in een cosmetische ingreep of bent u op zoek naar meer informatie? Ga dan naar de website.

Angela’s Culinair

Op zoek naar een cateraar in de buurt van Amsterdam die altijd de tijd voor u neemt om uw wensen te kunnen verwezenlijken? Angela’s Culinair weet als geen ander dat elk evenement, groot of klein, speciaal en belangrijk is voor u als klant. Angela gaat altijd voor de persoonlijke aanpak en u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Amsterdam en Schipholtaxi lees de tips!

Tegenwoordig kan je maar beter niet zomaar in een taxi stappen als je in Amsterdam bent. Wil je zeker zijn van een schappelijk tarief kijk dan voor een Schipholtaxi op Schipholtaxi Amsterdam. Makkelijk thuis vooral je taxi naar Schiphol bestellen tegen een vast en scherp tarief. Als tweede tip voor een kunnen wij je de website Schiphol taxi aanbevelen. Professioneel taxivervoer tegen vaste en scherpte tarieven. Zeker als je in Amsterdam woont dan kun je zomaar een paar tientjes besparen!

Wijn cursus in Amsterdam

Heb je interesse in wijn en zou je er graag meer over willen weten? Volg dan een van de wijncursussen bij Passion4wines! Wij hanteren kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor vragen en interactie. Wij verzorgen de wijncursus in Amsterdam in 2, 5 of 9 avonden. Onze cursussen zijn geschikt voor zowel personen die niets tot weinig van wijn weten, als voor de echte wijnkenners. Wilt u meer informatie over onze wijncursussen, de wijnworkshop of de wijnproeverij, ga dan naar onze website.