Samenwerkingen

Nielson boeken

Bij een optreden van Nielson komen alle bekende nummers voorbij en is het gegarandeerd een feest. Nummers als “Beauty and the brains” en “Sexy als ik dans” zullen voorbij komen. Interesse om Nielson te boeken voor uw evenement? Ga naar de website van Artist Avenue.

Studentist

Studentist is een tandheelkundige praktijk met drie vestigingen in de drie bekende studentensteden van Nederland: Amsterdam, Utrecht en Groningen. De praktijk van Studentist in Amsterdam bevindt zich in een klassiek pand, maar is hypermodern. De behandelkamers zijn van alle nieuwe technieken voorzien, zodat alle reguliere behandelingen uitgevoerd kunnen worden. Lees meer over Studentist Amsterdam.

Angela’s Culinair

Op zoek naar een cateraar in de buurt van Amsterdam die altijd de tijd voor u neemt om uw wensen te kunnen verwezenlijken? Angela’s Culinair weet als geen ander dat elk evenement, groot of klein, speciaal en belangrijk is voor u als klant. Angela gaat altijd voor de persoonlijke aanpak en u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Amsterdam en Schipholtaxi lees de tips!

Tegenwoordig kan je maar beter niet zomaar in een taxi stappen als je in Amsterdam bent. Wil je zeker zijn van een schappelijk tarief kijk dan voor een Schipholtaxi op Schipholtaxi Amsterdam. Makkelijk thuis vooral je taxi naar Schiphol bestellen tegen een vast en scherp tarief. Als tweede tip voor een kunnen wij je de website Schiphol taxi aanbevelen. Professioneel taxivervoer tegen vaste en scherpte tarieven. Zeker als je in Amsterdam woont dan kun je zomaar een paar tientjes besparen!

Onze derde tip is de website Beleentaxi.nl. Via deze website vind je snel een taxi, niet alleen in Amsterdam maar in heel Nederland! Bezoek de website, bel de taxicentrale en je wordt automatisch doorverbonden naar het taxibedrijf dat jou het snelst kan vervoeren, bijvoorbeeld in de omgeving Eindhoven, zoals Mierlo.

Wil je liever een auto huren in Amsterdam? Ga dan naar Enterprise of naar Bert Jonk om een auto te huren in Oude Meer, nabij Schiphol.

Wijn cursus in Amsterdam

Heb je interesse in wijn en zou je er graag meer over willen weten? Volg dan een van de wijncursussen bij Passion4wines! Wij hanteren kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor vragen en interactie. Wij verzorgen de wijncursus in Amsterdam in 2, 5 of 9 avonden. Onze cursussen zijn geschikt voor zowel personen die niets tot weinig van wijn weten, als voor de echte wijnkenners. Wilt u meer informatie over onze wijncursussen, de wijnworkshop of de wijnproeverij, ga dan naar onze website.

Refurbished iPhones

De refurbished iPhones van Refurbished.nl zijn van de beste kwaliteit, volledig gereviseerd en schoongemaakt. Daarnaast zijn ze een stuk goedkoper dan het toestel nieuw kopen. Ga naar de website voor meer informatie.

facelift behandeling ecjvangoyen.nl

Restaurant De Hoefslag in Bosch En Duin

Dompelpomp van Meedoenhelpt

Capriole Café, Den Haag

Zaal huren Amersfoort