Een oneindige kledingkast met Lena

Iedere vrouw kent het probleem wel, een uitpuilende kledingkast. Hoewel je op jezelf in blijft praten dat je nu echt genoeg kleding op de hangers hebt hangen, is het nooit genoeg. Oude kleding gaat vaak vervelen en nieuwe kleding komt toch te vaak de tweede keuring niet heelhuids door. Een ietwat rationele oplossing is om de helft van je kledingkast weg te doen, zodat er weer wat ademruimte in de kast ontstaat, maar dit past absoluut niet in de hedendaagse eco-cultuur. Wat dan wel?

Alles over Lena

“Je stijlvolle zelf in een mooiere wereld”, dat is het motto van Lena. De Amsterdamse Fashion Library die de naam Lena heeft gekregen wil ervoor zorgen dat iedereen mooie kleding kan dragen, maar dat dit niet ten koste gaat van het milieu. De kledingbibliotheek die je vindt aan de Westerstraat 174H, zegt nee tegen de volle kledingkast en fast fashion. Lena wil je het gevoel geven dat je een nieuw kledingstuk hebt bemachtigt, maar het niet per se hoeft te bezitten. Lena beschikt over een hoogwaardige collectie met daarin de mooiste vintage, opkomende ontwerpers, duurzame labels en misschien zelfs jouw eigen kleding, die je voor een vast bedrag iedere maand kunt wisselen. Het mooie is dat je de kleding zo lang in je bezit mag houden als dat je zelf wilt, zonder dat dit extra geld kost. Op deze manier kun je altijd je kledingkast blijven vernieuwen, terwijl je ook nog bijdraagt aan een betere wereld.

Om gebruik te kunnen maken van de gigantische eco-kast van Lena, moet je natuurlijk wel even iets doen. Niks ingrijpends, maar je moet lid worden van de kledingbibliotheek en daar een passend membership bij afsluiten. Dit zijn de abonnementen:

lenaZoals je ziet beschikt ieder abonnement over een ander puntenaantal. Logisch is dus dat je voor meer punten ook meer betaald. Om een kleine indruk te geven van wat je kan huren voor 200 punten zijn de meeste broeken, truien en vesten te huur voor 50 punten. Wat duurdere items van een bepaald merk of stof kunnen duurder uitvallen. Verder vind je er shirtjes voor 25 punten. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit slow fashion, wat wil zeggen dat het eigentijdse kleding is die over een goede kwaliteit beschikt.

Meer informatie over een oneindige kledingkast?

Wil jij zelf ook beginnen met experimenteren en combineren, dan is de Lena kledingbibliotheek echt iets voor jou. Het eigentijdse assortiment biedt jou een gigantische, tweede kledingkast, zonder dat je spijt krijgt van je dure aankopen.