Amsterdam verkennen per Limousine

Wil je nu echt als VIP Amsterdam verkennen volledig in style laat je dan vervoeren door een VIP-chauffeur per Limousine. Bij de limousine verhuurders in Amsterdam vind je een breed scala aan luxe voertuigen van luxe sedan limousines, zoals Rolls Royce, Bentley of Maserati. Maar natuurlijk kun je hier oo stretched limousines voor gezelschappen van 5 tot 16 personen huren.

Limobus

Zelfs voor groepen groter als 16 personen is er een luxe vervoeroplossing om Amsterdam mee te verkennen. Een Limobus is hiervoor bijvoorbeeld een ideale oplossing. In deze bus passen circa 50 mensen. Natuurlijk zorgt dit bedrijf voor een chauffeur die Amsterdam op zijn duimpje kent zodat u en uw gasten niets van deze mooie stad hoeven te missen. Zo kunt u kiezen voor een dagtocht door Amsterdam gedurende 4 of 6 uren waarbij alle bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft aangedaan worden.

Uw chauffeur is de gids

De chauffeur is tevens uw gids en tijdens de stops zal hij u ook alles over Amsterdam vertellen. Naast de dagtochten is er ook een Amsterdam By Night tour. Hierbij wordt u opgehaald in het centrum bij een van de vaste opstapplaatsen en de limousine vervoert u naar de 4 grote discotheken in de buitenring van Amsterdam. Bij elke discotheek blijft de bus 2 uren wachten, als u nieuwsgierig bent naar een volgende discotheek stapt u weer in, is het te gezellig dan blijft u. ’s nachts om 5 uur maakt de limousine een laatste rit terug naar het centrum van Amsterdam. Bij een aantal verhuurders ontvangt u na betaling voor de verhuur ook een gold pass van de chauffeur, deze verleent u gratis toeging tot de discotheken. Hierbij krijgt u ook 2 consumpties.