Bierrijk is uw persoonlijke bierspeciaalzaak

Kiest u voor een Alaskan Smoked Porter 2008? Een Paulaner Hefe Weisse? Of toch voor een Straffe Hendrik? Deze namen klinken bekend in de oren voor bierkenners en -liefhebbers. Dankzij het nieuwe concept Bierrijk komen er steeds meer bierkenners en – liefhebbers bij. Men kiest tijdens een avondje uit in het restaurant of op het terras vaker voor een speciaalbier dan voor een normaal pils. En Bierrijk zal ervoor gaan zorgen dat men ook thuis of bij vrienden kan genieten van vele verschillende soorten speciaalbieren. Bierrijk bezorgt via zijn webwinkel speciaalbieren van over de hele wereld bij iedereen thuis en geeft de klant alle informatie die hij nodig heeft.

Uw persoonlijke bierpakket

Bij Bierrijk stelt u uw eigen bierpakket samen. U hoeft niet langer genoegen te nemen met 24 flesjes van hetzelfde merk. Kiest u gerust verschillende bieren uit verschillende landen. Kunt u geen keuze maken? Of bent u op zoek naar het ideale cadeau? Binnenkort breidt Bierrijk het assortiment uit met kant en klare bierpakketten, biercadeaus en kerstpakketten met speciaalbieren.

Uw bestelling bij Bierrijk

Via de webwinkel van Bierrijk bestelt u snel en eenvoudig uw favoriete bieren in uw persoonlijke account. Bierrijk verpakt de bieren zorgvuldig in beschermfolie en in stevige dozen, zodat u de bieren goed ontvangt. Bierrijk rekent slechts €5,95 aan verzendkosten en als u voor 17.00 uur besteld heeft u uw bierpakket de volgende dag al in huis.