De perfecte borrelhotspot

Een gezellige lunch, een feestelijke borrel of een zonnig weekend kun je natuurlijk het beste invullen met je favoriete drankje in je hand. Nog beter dan een drankje in je hand is natuurlijk een bar waar ze gespecialiseerd zijn op drankjes. Niet weer de zoveelste gin-tonic, maar spannende cocktails of een vermouth. Deze spannende dranken staan allemaal op de drankenkaart bij Paskamer.

Waarom is Paskamer zo’n leuke borrelhotspot?

Paskamer is een nieuw concept dat terug te vinden is in De Pijp. Het fijne van Paskamer is dat je er zeker van bent dat je hier heerlijke, spannende drankjes kan bestellen, maar ook nog eens een lijst met passende, kleine gerechtjes op de kaart hebt staan. Kies bijvoorbeeld voor de tartaar van gekonfijte portobello, zoete aardappelfrites met yoghurt of gebraden worst van Beemstervarken. Deze gerechtjes zie je niet zomaar in ieder Amsterdams café op de kaart staan en zijn ook nog eens de hele dag door te bestellen. Lunch, borrel of diner, dat kan allemaal.
Qua dranken kan je bij Paskamer alle kanten op, maar ben jij een fan van vermouth, dan ben je bij Paskamer aan het juiste adres. Zo staan de volgende vier vermouths op de kaart:

 • NR 1
  Merlot, Pedro Ximemez, sinaasappel, kaneel;
 • NR 2
  Merlot, cognac, bramen, framboos;
 • NR 3
  Cinsault rose, vodka, aardbei, rabarber;
 • NR 4
  Chardonnay, korenwijn, kardemom.

Benieuwd naar Paskamer?

Verder staan er ook heerlijke cocktails, digestieven en wijnen op de kaart die iedere borrel compleet kunnen maken. Alcoholvrij avondje? Geen probleem, want Paskamer heeft bijvoorbeeld ook biofrisdranken van Naturfrisk. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe hotspot, ga dan snel is een kijkje aan de Lutmastraat 132. Veel borrelplezier!