Tips voor een dagje uit

We zijn er allemaal mee bekend, het moment dat je beseft dat je even uit de dagelijkse sleur onttrokken wilt worden. Er zijn genoeg mogelijkheden om even wat anders te gaan doen dan de dagelijkse bezigheden: weekendjes weg, het bezoeken van een museum of attractiepark of bijvoorbeeld gewoon even naar de bioscoop of naar een voetbalwedstrijd.

Vaak is het ook zo dat mensen wel weten wat ze graag zouden willen gaan doen en weten waar ze heen zouden willen maar laat de financiële situatie het niet toe. Daarom introduceren wij in dit artikel een aantal concepten of mogelijkheden waarmee u gratis of met korting dagjes uit kunt.

1) Airmiles

We kennen ze allemaal, de welbekende airmiles. Ze kunnen bij veel winkels gespaard worden en zodra je een grote hoeveelheid airmiles tot je beschikking hebt kun je profiteren van leuke acties en kortingen. Airmiles zijn niet alleen te gebruiken voor dagjes uit, attractieparken of weekendjes weg maar overigens ook voor andere zaken.

2) NapPas

De Nationale AmusementsParken Pas biedt korting op verschillende soorten dagjes uit. Je kunt met de NapPas korting krijgen op musea, sport- en spel activiteiten, pretparken, speeltuinen, dierentuinen, zwembaden en nog veel andere activiteiten! De NapPas kun je per gezin gebruiken, zo kun je op één kortingspas van NapPas met 4 personen in totaal uit met korting. Je kunt namelijk als pashouder 3 personen mee laten profiteren van de korting. Voor 19,95 per jaar ben je eigenaar van een NapPas.

3) CJP pas

CJP pas is een kortingspas gericht op studenten en jongeren. Hiermee kunnen jongeren en studenten met korting naar films, theaters, museums en nog veel meer.

Heeft u nog andere suggesties voor een kortingspas of manier om korting te verkrijgen op dagjes uit? Laat het ons weten en we zullen deze toevoegen aan het bericht.

4) Rugzak

Tijdens een lekker dagje uit wil je natuurlijk graag een paar belangrijke spullen meenemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je mobiele telefoon, misschien iets te eten en drinken of extra jack of vest voor de koele avond. Een goede rugzak is dan erg handig en makkelijk op de rug te dragen zodat je je handen vrij hebt.