Optreden seniorenorkest

Tip voor een origineel uitje in Amsterdam: een optreden van een seniorenorkest. In de buurt van Amsterdam kennen we bijvoorbeeld Seniorenorkest Amstelland.

Een van de bekendste seniorenorkesten van Nederland komt uit Someren. Deze club enthousiaste bejaarden speelt klassiekers als de Sousa Mars, maar durft ook te experimenteren met moderne werken als de New York Ouverture.

Vooralsnog heeft Seniorenorkest Groot Someren geen optredens gepland in Amsterdam, maar we hopen dat hier snel verandering in zal komen.

Vanuit Checkuit.nl hebben we Seniorenorkest Groot Someren benaderd om te vragen of er plannen zijn om hun kunsten in onze hoofdstad ten gehore te brengen.

“Als populair seniorenorkest worden we vaak gevraagd om op te treden in verschillende plaatsen. Vooralsnog kiezen we vaak voor de intieme zaaltjes in de kleinere dorpskernen van ons land, maar we sluiten zeker niet uit dat we binnenkort een grotere tournee inplannen waar we de grotere steden bezoeken. We heten u graag welkom op onze website om onze agenda in de gaten te houden.”