Zo plan je een leuke date tijdens lockdown

Gezien de impact van het coronavirus en de noodzaak om sociale afstand te nemen, is het moeilijker om je date avonden spannend te houden. Helemaal nu Valentijnsdag eraan komt helpen we je graag op weg met deze reeks leuke date-activiteiten die thuis kunnen plaatsvinden.

Cocktails maken

Laat de barman of -vrouw in je naar boven komen en ga samen heerlijke cocktails maken. Zet een leuk muziekje op, net alsof je in de kroeg staat en shake erop los. Het leukste nog: de cocktails proeven! Experimenteer naar jullie favoriete cocktail en drink ze met lekkere hapjes en een spelletje.

Start je eigen boekenclub

Als jullie beiden houden van lezen, is het leuk om samen een boekenclub te starten. Spreek met elkaar af welk boek wanneer jullie lezen en praat er samen over met een glas wijn. Dit bespreken kan in het echt, maar ook via Zoom of FaceTime. 

Dineer samen

Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Organiseer daarom een leuk diner voor je date. Je kunt ervoor kiezen om zelf in de keuken te staan of je kunt de horeca steunen door je favoriete eten te bestellen. Bestel bijvoorbeeld de lekkerste sushi bij sushi Dordrecht of ga samen pizza’s maken. Wees creatief!

Houd een spa-dag

Als je niet naar de spa kan, breng je de spa naar huis! Een ontspannend bad, kalmerende gezichtsmaskers of manicures, alles kan. Op de achtergrond een muziekje en jullie worden samen helemaal zen. Ook leuk om dit te combineren met een online yogales.

Maak een wandeling

Wandelen is voor velen een nieuwe hobby geworden nu er zoveel tijd over is. Wandelen kan ook ontzettend leuk zijn om samen met je date te doen! Zoek een mooi bos of park op en haal onderweg een kop koffie.